USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як відпочивають тверезі волиняни. ФОТО. ВІДЕО

15 Серпня 2013 09:21
Ініціативна група за тверезий спосіб життя організувала агітаційний велопробіг. І учасники її довели - гарно, цікаво, весело і корисно відпочити можна і без спиртного. Точніше не «і без спиртного», а, виключно без алкоголю відпочинок стає і цікавим, і веселим, і корисним, - інформують Вісті Каменя.

Так, у Камінь-Каширському районі є люди, які не лише принципово відмовилися від спиртного і тютюну, а й поставили собі за мету переконати якомога більше людей сповідувати такі ж життєві цінності.

«У велопроїзді взяло участь п'ятеро учасників. Правда, один з них приєднався до нас на мотоциклі і це вже вийшов мото-велопроїзд, але це додало тільки ще більше цікавості та драйву, коли мотоциклом долали бездоріжжя, переводили його по кладці через болото. Взагалі, відпочинок вдався дуже веселим і цікавим. З Каменя-Каширського ми виїхали, як і планували, о 9:00. Їхали через Раків Ліс, Бузаки, Краснилівку, Підріччя. Спочатку ми хотіли добратися і розбити свій табір на озері Сошичне, що за два кілометри від озера Доброго, але, поблукавши години дві по лісових дорогах, ми це озеро так і не найшли», - розповідають організатори.

«Їздити при цьому по лісі, було цілим задоволенням: чисте повітря наповнене хвоєю, по дорозі їли чорниці, брусниці, лохини, та й просто насолоджувались красою поліського лісу. Не знайшовши, озеро Сошичне, ми повернулись до Доброго і там розбили табір, на альтанку вчепили наш прапор «Твереза Камінь-Каширщина», ну, щоб бачили хто відпочиває. Грали на гітарі, співали, говорили на цікаві теми, жартували, одне слово - було дуже прикольно. Ввечері місцеві рибаки ще й нагодували нас ухою з линків.

Додому повертались вже через Нуйно. Загальна протяжність маршруту склала 57 кілометрів. Але втоми майже не було. Такий захід усім дуже сподобався. Будемо організовувати ще.- резюмують організатори вело-походу Володимир Матвійчук та В'ячеслав Шевчук.




















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юрій Показати IP 15 Серпня 2013 10:09
Тверезість - це прекрасно.... але "Паниковский, не делайте из еды культа!..." себто все треба в міру. І тверезість також.
Володимир Показати IP 15 Серпня 2013 12:09
Це дуже правильний приклад в наш час, коли людей свідомо споюють! Дякую Вам!!! Побільше тверезих людей, тоді будуть зміни у всіх сфепах життя!!!
Bobryk Показати IP 15 Серпня 2013 15:05
Тверезість тверезістю, але навіщо ПДР порушувати? Перші 2 хвилини - суцільні порушення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus