USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Які дороги відремонтують на Волині у 2014 році

4 Листопада 2013 13:00
Дороги, які відремонтують за дорученням Президента, назвали під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації.

Під час наради, що відбулася 4 листопада, Борис Клімчук повідомив, що у наступному році ремонтуватимуть дороги сполученням Шацьк – Світязь – Залісся – Пульмо - Шацьк та автомобільну дорогу Шацьк – Любомль. Також ремонтуватимуть дороги державного значення Устилуг – Луцьк - Рівне, Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів - Дольськ та Ковель - Володимир-Волинський – Червоноград - Жовква на території Волинської області. Також планують побудувати міст через річку Прип’ять в селі Щитинь Любешівського району. Відповідне доручення підписав Президент України.

Під час будівництва мосту через Прип’ять не обійшлося без проблем.

«Там потрібно до людей поїхати і пояснити їм, що ви ще два тижні будете возити бетон, що дорога буде розбита. Дорогу розбомбили, автобуси не ходять, створили людям незручності. Маєте бути там і вибачатися, пояснювати сільському голові, директору школи, активу села. Хто це має робити, публічні ви мої? Велике вміння вибачатися перед людьми вам не притаманне. Поки що погано, оцінка 2. Хороше діло робимо, а воно перетворюється в свою протилежність», - звернувся губернатор до керівництва Волинського обласного управління водних ресурсів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
vit Показати IP 4 Листопада 2013 16:21
Облводгосп возить бетон на будівництво шлюзу в с.Почапи Ратнівського району і повинні за свої кошти передбачити відновлення розбитих доріг!
Тартак Показати IP 4 Листопада 2013 16:27
Дуже тяжко віриться в грандіозні плани.
Волинянин Показати IP 4 Листопада 2013 17:32
ремонт доріг в напрямку Шацьких озер, особливо після візитів азірова і сімейного клану викликає ВЕЛИКЕ ПИТАННЯ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus