USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Президенти яких країн привітали українців із Днем Незалежності

24 Серпня 2013 18:08
Президенти різних країн привітали Україну з Днем Незалежності.

Так, у привітанні президента Білорусі наголошується, що духовне єднання є визначальним у розвитку відносин з Україною.

Президент Росії Володимир Путін, вітаючи свого українського колегу Віктора Януковича, зазначив, що підтримує розвиток взаємовигідного співробітництва з Україною. Путін високо оцінив всебічний характер російсько-українських взаємин.

Президент США Барак Обама зазначив у своєму посланні, що сподівається допомогти Україні досягти прогресу в євроінтеграційних прагненнях та проведенні реформ. "Від імені народу Сполучених Штатів Америки я передаю свої теплі привітання народу України з 22-ю річницею його незалежності, яка відзначається 24 серпня", - йдеться у привітанні.

Водночас, секретар Державного департаменту США Джон Керрі у своєму привітанні підтвердив намір його країни розвивати дружні відносини з Україною.

У привітанні президента Франції Франсуа Олланда зазначається, що він упевнений в успішному розвитку відносин між Україною і Європейським Союзом. "Я сподіваюся, що зближення між Україною та Європейським Союзом буде продовжуватися і перейде на новий етап у найближчі місяці", - йдеться у привітанні Олланда. Він також висловив упевненість, що відносини між Україною та Францією будуть продовжувати успішно розвиватися.

Президент Польщі Броніслав Коморовський побажав Україні з нагоди свята успіху на шляху євроінтеграції.

Також із Днем Незалежності України привітали президенти Німеччини, Італії та Австрії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus