USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Які товари першочергово оформляють на митниці

17 Вересня 2013 11:11
Митний контроль вантажів, що необхідні для подолання форс-мажорних обставин - наслідків стихійного лиха, аварій, катастроф, епідемій - відбувається першочергово. Ця норма передбачена статтею 360 Митного кодексу України від 13.03.2012 № 4495-VI із змінами та доповненнями, повідомили у прес-службі митниці «Ягодин» Міндоходів.
Першочерговому митному контролю також підлягають переміщувані живі тварини, органи та інші анатомічні матеріали людини для потреб трансплантації, товари, що мають обмежений строк чи особливий строк зберігання, вантажі військового призначення, радіоактивні матеріали; фото –, аудіо – і відеоматеріали для засобів масової інформації, товари міжнародної технічної та гуманітарної допомоги, товари, що переміщуються в рамках угод про виробничу кооперацію та згідно з процедурою митного вантажосупровідного документа за наявності відповідних дозвільних документів.
До слова, огляд або, при певних умовах, переогляд таких товарів, а також взяття проб та зразків цих товарів, здійснюється тільки за виняткових обставин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus