USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ялини замість беріз: на Волині біля сільради вирубують дерева. ВІДЕО

12 Листопада 2013 07:00
У селі Липини Луцького району сільський голова дав наказ вирубати перед сільською радою всі дерева у зв’язку з тим, що ніби там збираються виростити ялинки. Проти цього повстали місцеві мешканці. Повідомляє ТРК «Аверс».
До редакції звернулися мешканці села Липини, що поблизу Луцька. Люди розповіли: прямісінько перед їхньою сільською радою невідомі зрубують дерева. Місцева мешканка Оксана з цього приводу зауважила: «Там такі берези були, що те гілля чуть до землі не доставало. Там мами з дітьми завжди сиділи, завжди випускний святкували, це дійсно була така прикраса, такий парк, такий куточок… І щоб за два дні все винищити, все зруйнувати, це вар’ятство».

Люди розповіли: вони неодноразово зверталися до сільського голови Богдана Гусака, щоб той вирубав справді аварійні дерева у їхньому населеному пункті. Проте їхні звернення він проігнорував. Як виявилось, зелені насадження перед сільською радою рубали місцеві комунальники. Робітники розповіли, що відповідне розпорядження отримали від самого сільського голови.

Кажуть із документами все гаразд. Проте показати дозволи не змогли, бо вони у сільського голови. Мовляв, дерева перевіряли відповідні інстанції і дали добро на вирубку. Дозволів не побачили на вирубку дерев і журналісти. У сільській раді розповіли, що документи у голови, а того немає на місці.

В управлінні екології запевняють, що в Липини виїжджали і дозвіл на вирубку дерев дали. Обстежували аварійні насадження представники сільської ради та державна екологічна інспекція.

Вирубувати збираються і дерева перед Липинською школою, мовляв, вони також аварійні. Люди переймаються, що площа перед сільською радою так і залишиться пусткою, а на місці колишніх зелених насаджень так нічого і не буде.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Комсомол Показати IP 12 Листопада 2013 08:25
Ето же фошизм.Березки символ вяличия и православной веры народа Русского.Не простим.
комсомолу до Комсомол Показати IP 12 Листопада 2013 10:18
каканович,так ти ж жид,а берізки дійсно символ москалів,тільки до православ"я в них таке відшошення як і в тебе.
Та ну! Показати IP 12 Листопада 2013 10:07
Я точно знаю, голова Лексус збирається придбати, от і боїться, що якесь трухляве дерево може впасти і пошкодить придбпне за останні копійки.
МАКС Показати IP 12 Листопада 2013 13:55
Москаль прийде і скаже - ето Родіна моя. А якщо серйозно, то воно, мабуть, у своєму житті деревця не посадило, а нищити береться обома руками. Соромно повинно бути такому голові.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus