USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Державну фіскальну службу розділили на дві структури

6 Березня 2019 15:22
Кабінет міністрів затвердив положення про реформування Державної фіскальної служби у податкову та митну служби.

Відповідне рішення ухвалили на засіданні уряду 6 березня, передає Кореспондент.

У грудні 2018 року уряд вирішив розділити ДФС на два окремих центральних органи виконавчої влади: Державну податкову та Державну митну служби. Основною метою такого рішення є врегулювання діяльності цих служб, визначення їхнього правового статусу.

«Прийняття проекту постанови дасть змогу створити умови для повноцінної реалізації новоствореними службами своїх функцій у сфері податкової і митної політики», – йдеться у пояснювальній записці.

Державна податкова служба реалізовуватиме податкову політику, а Державна митна служба відповідатиме за дотримання митного законодавства. До складу податкової служби входитимуть підрозділи податкової міліції, а щодо митної служби, то це будуть окремі центральні органи виконавчої влади.

Конкурси на зайняття посад керівників служб проведуть упродовж трьох місяців.

Рішення уряду про поділ ДФС на дві служби враховує рекомендації Міжнародного валютного фонду. Так, передбачається, що значну кількість юридичних осіб, що входять до складу ДФС, буде ліквідовано в межах реформи податкового адміністрування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
СМІХ І ГОДІ Показати IP 6 Березня 2019 16:03
Може хтось скаже для чого було їх об"єднувати ? Напевно тільки для того, щоб тоді і зараз назвати "РЕФОРМОЮ".
скептик до СМІХ І ГОДІ Показати IP 6 Березня 2019 18:25
так то ж не просто так, а по рекомендаціях МВФ ... НІМЕЦЬ СКАЖЕ : ВИ МОГОЛИ !!!! МОГОЛИ, МОГОЛИ !!! ЗОЛОТОГО ТАМЕРЛАНА ОНУЧАТА ГОЛІ .
Нема слів Показати IP 6 Березня 2019 18:49
Розділили на два корита ,й у кожному кориті головний свинюх й подільники матимуть вдосталь й їдла , й питва ,й бабло не хіло дзеленчатиме.З покращаннями!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus