USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук розповів про один з останніх «колгоспів»

9 Вересня 2013 17:26
Одним з останніх «колгоспів» голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук назвав сферу екстреної медичної допомоги у районах Волині.

Про це йшлося під час наради у відеоселекторному режимі, що відбулася 9 вересня.

Зі слів губернатора, відбувається вкрай погана роз’яснювальна робота щодо реформування системи обласної екстреної швидкої медичної допомоги. Він вважає, що це один з останніх «колгоспів», який лишився в області.

«Я розумію, що про GPS та його негативний вплив на власні статки може говорити водій. Це – мінус бензин, який крали, мінус запчастини,які реально не зношувалися, це правильна амортизація, це нормативи. Його я можу зрозуміти, але не фельдшера, яка каже: що той Клімчук придумав? Краще б дав гроші на бензин та запчастини», - зазначив Борис Клімчук.

З його слів, в Україні виділяють найбільше в Європі коштів на бензин та запчастини для «швидких».

«Ваше завдання – там де зекономлений бензин, де екіпаж працює класно – давати індивідуальну премію негайно. Нехай отримають не за крадений бензин 100 гривень, а 100 гривень премії. Гроші в бюджетах закладені, маневруйте ними, приймайте рішення, і доводьте таким чином ефективність робіт. Ганяти швидку допомогу за буряками вже не доведеться. А також не доведеться збирати по дорозі всіх, хто їде до лікарні на роботу. Це ті маленькі реформи, які доведеться робити. Це курс на європейську інтеграцію», - звернувся голова ОДА до керівників райдержадміністрацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 9 Вересня 2013 17:36
Останній колгосп - це Облдержадміністрація. Стиль райкома та методи КГБ.
Володимир Показати IP 9 Вересня 2013 19:35
ДІДО каже правду !
Дядя до Володимир Показати IP 9 Вересня 2013 19:49
Оно то ша конечно да, но тем не менее одначе...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus