USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кому небайдужі соціально вразливі лучани

14 Лютого 2014 16:42
Подяку міського голови за активну громадську позицію та вагомий внесок у проведенні благодійних заходів з нагоди новорічно-різдвяних свят вручили колективу благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк» та колективу Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» під час загальноміської наради з питань підсумків найкращого новорічного та різдвяного оформлення міста, встановлення завдань щодо забезпечення належного санітарно-екологічного стану в період підготовки святкування Дня Великодня.

Заступник міського голови Святослав Кравчук, підбиваючи підсумок роботи міської влади у 2013 році, відзначив активну роботу благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк»: «У 2013 році проводилася ефективна робота на теренах нашого міста по наданню різного спектру допомоги благодійним фондом народного депутата України Ігоря Палиці. Практично, цим фондом в місто вкладено більш, ніж 23 мільйони гривень. Це – повне оновлення басейну в районі Вересневого (понад 2,3 мільйона гривень), це 5 штучних міні-футбольних полів у школах Луцька. Я думаю, це якраз та основа, яка дасть змогу нашим дітям вести здоровий спосіб життя, займатися спортом. Діяльність фонду – це більше тисячі лучан, які безплатно були оздоровлені в Буковелі і багато інших справ, які пов’язані з наданням соціальних допомог. Це дало можливість зменшити соціальне навантаження на міський бюджет і соціальну напругу у нашому місті. Особливо в питаннях, які стосуються надання фінансового ресурсу на лікування. Адже всім відомо, що досить вартісним є лікування онкологічних захворювань тощо» – розповів Святослав Кравчук.

Своєю чергою, виконавчий директор благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Орест Маховський зазначив: «Благодійний фонд відгукнувся на звернення Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, дошкільних навчальних закладів, громадських організацій та закупив понад 2000 солодких подарунків для організації циклу новорічно-різдвяних свят. Особливу увагу звертали на соціально незахищені категорії – це діти з кризових сімей, діти з особливими потребами. Так, підтримано благодійні акції «В гостях у Снігової Королеви», «Зимова фантазія», «Різдвяні вогники добра», чимало інших. Звичайно, найперше у такі свята хотілося підтримати тих дітей, які опинилися у непростій життєвій ситуації. Проте, це лише невелика частина роботи благодійного фонду. Цьогоріч плануємо продовжити підтримку важливих соціальних проектів, максимально ефективних для Луцька та його жителів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus