USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кучмі стало зле перед очною ставкою

24 Березня 2011 14:30
Очна ставка, яка мала відбутися сьогодні у Генпрокуратурі між другим Президентом України Леонідом Кучмою і його колишнім охоронцем Миколою Мельниченком, не відбулася через погіршення стану здоров’я екс-глави держави.

Про це журналістам телеканалу 24 повідомив Микола Мельниченко, який вийшов із приміщення Головного слідчого управління Генпрокуратури, куди його викликали для проведення слідчих дій, зокрема, для очної ставки з Леонідом Кучмою.

"Сьогодні очної ставки у мене з Кучмою не було. Леонід Данилович погано себе дуже почуває, і на прохання слідчого у зв’язку з поганим станом Кучми очна ставка зі мною перенесена на завтра, на 10:00", — сказав Мельниченко, не уточнивши, від кого він дізнався про погіршення стану здоров’я другого Президента.

"Мені чисто по-людськи жаль людину, яка в такому віці переживає такі напруження. Хочеться йому побажати, щоб на завтра він був вже у доброму стані", — додав Мельниченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus