USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Лоукостер Ryanair відмовився від виходу на український ринок

10 Липня 2017 20:27
Ірландська авіакомпанія-лоукостер Ryanair скасувала запланований вихід на український ринок, повідомляє РБК-Україна.

"Ryanair сьогодні оголошує, що скасовує свій запланований вхід в Україну після того, як київський аеропорт не виконав угоду, досягнуту в Міністерстві інфраструктури з посадовими особами аеропорту і нинішнім генеральним директором аеропорту паном Рябікіним у березні цього року", - йдеться в повідомленні прес-служби авіакомпанії.

У Ryanair відзначили, що аеропорт "Бориспіль" став на сторону авіакомпаній з високими тарифами, включаючи "Міжнародні авіалінії України", і позбавив українських пасажирів доступу до дешевих авіаквитків.

"В результаті у Ryanair немає вибору, окрім як скасувати 4 нових київських маршрутів і 7 нових львівських маршрутів, що призведе до втрати більше 500 000 пасажирів і 400 робочих місць", - додали в компанії.

Ryanair приносить вибачення перед клієнтами, які вже забронювали рейси. Їм повернуть кошти за квитки.

"Ми шкодуємо, що київський аеропорт продемонстрував, що Україна ще не є достатньо зрілим або надійним місцем для інвестицій... Невиконання зобов'язань призведе до втрати більше 500 000 клієнтів і 400 робочих місць в аеропорту тільки в перший рік, що забезпечило б значне зростання економіки України. ми також жалкуємо про те, що львівський аеропорт став жертвою рішення київського аеропорту", - зазначив головний комерційний директор Ryanair Девід О'Брайен.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Ryanair мав намір виконувати рейси зі Львова до Ейндховена, Лондона, Берліна, Будапешта і Меммінгена двічі на тиждень, до Кракова і Вроцлава – три рази тиждень. Рейси з Києва в Ейндховен і Манчестер повинні були виконуватися тричі на тиждень, Стокгольм - чотири, Лондон - п'ять разів на тиждень. В цілому компанія планувала перевозити з Києва і Львова по 250 тисяч пасажирів щорічно.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що аеропорт "Бориспіль" відхилив умови Ryanair, адже зі слів керівника аеропорту Павла Рябікіна,"тарифи, які просить Ryanair, аеропорт зараз дати не може, навіть з урахуванням усіх знижок".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 10 Липня 2017 20:57
Скільки ще ці убл8дки будуть тримати нас в лайні. Поки в нормальних країнах щось створюють в боротьбі за клієнта,у цих під..рів одна схема - знищити альтернативу їхньому обдиранню людей! Бидл
було діло Показати IP 10 Липня 2017 21:12
А як Порошенко розпинався у Луцьку про дешеві авіаквитки... Гунчик не дасть збрехати! Що за країна???
скептик Показати IP 10 Липня 2017 22:05
з хохляцькою жадібністю в еуропі нема що робити
Андрій Показати IP 10 Липня 2017 22:31
Правильно, нам не потрібні польоти в Європу за 20 євро на якісних літаках, для таких вистачить і по 200 євро на вбитих радянських літаках наших підприємливих багатіїв
Українець Показати IP 11 Липня 2017 06:11
Сволота провладна (президент, міністри...) поздихають зі своїм краденим майном не залишивши про себе доброго слова на цьому світі. Малі вікати були
1 Показати IP 1 Лютого 2018 20:22
Літаю періодично даним перевізником. Не бризгайте їм слюнями похвали. Дешевий переліт-реально 29.99 євро без речей. 35євро за багаж+. Цілу дорогу тулять непотріб. Вода 3євро.бутерброд 5євро. Сидіння не згинається. Постійно брудно. А за 60-70€ на корткі відстані це не є дешево.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus