USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучан запрошують на хресний хід

17 Вересня 2013 07:00
Долучитися до хресного ходу від кафедрального собору Святої Трійці до Музею Волинської ікони закликає духовна консисторія Української православної церкви Київського патріархату.

Хресний хід відбудеться 21 вересня, на Різдво Пресвятої Богородиці. Про це повідомляють у Волинській єпархії УПЦ КП. У цей день Православна Церква вшановує Діву Марію, у Холмській чудотворній іконі прославленій. Її оригінал XI століття з 1945 року вважався втраченим, але нині перебуває у Музеї волинської ікони.

Традицію щорічного паломництва до чудодійного образа відновив у 2004 році тоді ще єпископ Луцький і Волинський Михаїл.

Тож, цього дня, о 12.30 розпочнеться хресний хід від кафедрального собору Святої Трійці до музею, де перед іконою відправлятимуть акафіст Пречистій. Богослужіння очолить митрополит Михаїл.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus