USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанам перевірятимуть тиск

11 Липня 2014 14:59
Волинські медики вимірюватимуть тиск, рівень цукру та холестерину в крові у різних мікрорайонах обласного центру Волині. Акція стартувала у п'ятницю, 11 липня, на Театральному майдані і триватиме протягом місяця. Про це інформує Волинський інформаційний портал.

У рамках акції розпочали медичне обстеження жителів Луцька. Всі охочі можуть пройти його та визначити, який у них ризик захворіти на серцево-судинні захворювання. Акцію проводить Центр моніторингу обстеження населення регіональної програми запобігання та лікування «Волинькард» у співпраці з КЗ «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги».

Начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Федір Кошель розповів, що перевірятимуть людей у різних мікрорайонах міста. «Це наразі дуже важливо. Якщо в аналізах виявлять певні проблеми, людину будуть одразу повідомляти й вживати заходів. Медики до цього ставляться з особливою відповідальністю», - наголосив Федір Кошель. Також він повідомив, що власне на реалізацію програми Луцька міська рада виділила 2 мільйони гривень і за необхідності цю суму будуть збільшувати.

Варто додати, що попри невелий дощ, біля медиків на Театральному майдані зібралось чимало людей – переважно люди літнього віку. Поміж ними ходили лікарі, зокрема й доктор медичних наук, професор Віктор Ягенський, який розповідав лучанам про систему роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
НЕЛУЧАНИН Показати IP 11 Липня 2014 15:39
у нормальних країнах запобігають хворобам, а не лише борються із наслідками. а причиною серцево-судинних захворювань є низький рівень життя, що не дає можливості повноцінно харчуватись
Профессор Преображен Показати IP 11 Липня 2014 16:14
Показуха і відмивання грошей! Практично усі продукти з нашим магазинів не відповідають нормам і сприяють збільшенню рівня цукру і холестерину. Людина, яка отримує до 3000 гривень в місяцю не може нормально харчуватись впринципі.
Анонім Показати IP 12 Липня 2014 00:18
ягенський - андрій володимирович

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus