USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанам показали «справжню» АТО

13 Серпня 2014 13:14
Фотовиставка світлин, зроблених військовими кореспондентами на Сході України, розпочала свою роботу в приміщенні Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки сьогодні, 13 серпня.

На фото зображені кадри життя і роботи військових на Сході. Подію приурочили до майбутнього Дня Незалежності України. Ініціаторами її створення стало Міністерство оборони України спільно з прес-центром АТО.

Спочатку експозицію демонстрували у Національному музеї у Києві, де у її відкритті взяли участь перші особи силових відомств України спільно з можновладцями.

Проте організатори вирішили, що світлини військових фотокореспондентів повинна побачити вся Україна. Волинь стала першим регіоном після столиці, куди привезли експозицію, зовсім не випадково. Оскільки волинські бійці - одні чи не з перших, хто став на захист України та поніс перші великі втрати.

Зі слів організаторів виставки, кадри із зони АТО є найбільш «живими» та навіть більш наочними, ніж відеоряд, який останніми місяцями звикли бачити українці чи не в кожному випуску новин.

Експозицію у стінах бібліотеки матимуть змогу відвідати всі охочі до 22 серпня. Після чого світлини перемістять на виставку в приміщення Волинського обласного драматичного театру імені Тараса Шевченка.

На знімках зображені події, які відбувались на Сході України у весняний період. Всього виставка матиме три частини: весна, літо та «перемога». Організатори впевнені, що з останньою, третьою частиною військові не забаряться – успішно виконають бойове завдання і захистять територію України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus