USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучани поклали квіти до пам’ятника Михайлу Грушевському

25 Листопада 2017 18:31
Сьогодні в Україні вшановують пам’ять голови Української Центральної Ради Української Народної Республіки Михайла Грушевського.

Покладання квітів до пам’ятника Михайлу Грушевському відбулося в обласному центрі Волині 25 листопада.

Так, аби віддати належне українському історику, громадському та політичному діячеві, прийшли виконувач міського голови Григорій Пустовіт, заступники міського голови Костянтин Петрочук і Олександр Рачков, перший заступник Волинської ОДА Олександр Степанцов та просто небайдужі лучани.

Як зазначив Григорій Пустовіт, сьогодні українці повинні оцінювати постать Михайла Грушевського через призму того часу.
«Постать Михайла Грушевського вирізняється тим, що він був першим, хто очолив Україну, незалежно від того, як називалася його посада. Сьогодні одні називають його президентом, інші кажуть, що він голова Центральної Ради, але Грушевський першим взяв на себе відповідальність за країну та рішення, які приймалися у ті часи.

Ми повинні оцінювати його в історичній ретроспективі, дивлячись на умови того часу. Те, що він зробив, - це величезний внесок у розбудову України. Тоді не все склалося так, як хотів український народ, але без тих подій та рішень Михайла Грушевського не було б незалежної України, яку ми отримали у 1991 році», - підкреслив виконувач повноважень очільника міста.

Насамкінець до підніжжя пам’ятника поклали квіти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Оксана Показати IP 25 Листопада 2017 18:45
Заберіть від цього базару Грушевського не ганьбіть Україну і так стидно жити в цій країні.
1 до Оксана Показати IP 25 Листопада 2017 22:20
Пані Оксана, якщо вам стидно жити в цій країні- то валіть за поребрик до вати, або на заробітки!
Лучанка Показати IP 25 Листопада 2017 19:08
Грушевський загубився на фоні цієї коробки, яка називається "Промінь". Шкода тих гарних ялинок, які прикрашали площу. Було гарніше...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus