USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани «воюють» з нечистотами

15 Липня 2014 18:08
Мешканці 108 будинку, що на вулиці Володимирській у Луцьку, просять допомоги в комунальній біді. Про це інформує ТРК «Аверс».

Лучани скаржаться на нестерпний сморід поряд із під’їздом. Чи не щомісяця люди, які живуть на першому поверсі, змушені відрами виносити нечистоти, що витікають із каналізації.

Підвал у будинку на Володимирській - майже постійно в воді, а коли злива, то його мешканці не можуть спати спокійно. Щонайменше раз у місяць, тим хто живе на першому поверсі багатоповерхівки доводиться прибирати нечистоти, що витікають через верх у ванній кімнаті, - розповідає мешканка будинку пані Любов.

«Постійно кожні три місяці тече. В підвал зайти неможливо, всі підвали затоплені, скільки просимо - нуль емоцій… А в квартирі - це, що з унітазу все… Я щойно зробила ремонт», - говорить жінка.

Люди кажуть, що й дах у них потребує ремонту. Все те, що повинен робити жек, роблять за власний кошт.

«Уже ми місяць чекаємо. От був в нас мер міста, то обіцяли при ньому, що все зроблять, а вже місяць пройшов, а в нас нема нічого… Труба стара, її треба зробити нову, щоб нас не затоплювало… Я зробила світло за свої кошти, свою лампочку вкрутила, електрика визвала, заплатила йому, щоб дійти до підвалу», - бідкається мешканка будинку.

Директор житлово-комунального підприємства №2 Володимир Рижук начуваний про ситуацію на Володимирській. Воду з підтоплених підвалів пообіцяв, що відкачають. А щодо каналізації радить мешканцям таке: «Це є каналізація, і якщо ви, шановні мешканці, не вмієте користуватися каналізацією, і не знаєте, що туди можна кидати, а що ні, ну то вибачте. Так, слюсарі ходять, прочищають каналізацію, було минулого тижня теж одноразове затоплення… Будинки мають на Володимирській по 30 років, вони вже відслужили всі терміни капітальних ремонтів… Для того ми є тут, щоб в нас були виклики. Якщо в нас не буде викликів, то не треба буде підприємства».

Схоже тільки мешканці переймаються за власну безпеку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Mik (галицька миша) Показати IP 16 Липня 2014 05:59
Здається, мова йде про невiд'ємнi права... лайна!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus