USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани привезли нагороди з «Кубку Роксолани»

3 Жовтня 2014 17:39
У Міжнародному турнірі з тенісу настільного "Кубок Роксолани" взяли участь хлопці та дівчата з Луцька. Цього разу наші хлопці виступили успішніше, ніж дівчата.

Про це повідомили в КЗ "ДЮСШ №2 Луцької міської ради".

З 26 по 28 вересня року в місті Рогатин, Івано-Франківської області проходив Міжнародний турнір з тенісу настільного "Кубок Роксолани", в якому приймало участь близько 200 дітей з Києва, Одеси, Чернівців, Івано-Франківська, Львова, Луцька та інших міст України. КЗ "ДЮСШ №2 Луцької міської ради" на цих змаганнях представляли 10 спортсменів.

В віковій групі 2003 року народження і молодших успішно виступив Юнчик Валентин, який став бронзовим призером змагань, Смолін Роман посів 4 місце.

Слід також відмітити успішний виступ Панчука Дениса (2005 року народження), який виграв ІІ-й фінал у цій віковій групі. У віковій групі 2000-200 2років народження ІІІ місце посів Нечипорук Вадим, який переміг Юнчика Валентина, який також виступав у цій віковій групі.

Добре виступив у цій віковій категорії Іщук Вадим, який був п’ятим.

Хотілося б, щоб краще виступили наші дівчата. Гречковська Іванка і Кобинець Анна були відповідно 13 і 16.

В старшій віковій групі Холмовой Олександр зайняв 4 місце.

Загалом наші спортсмени довели, що можуть на рівних боротися з такими містами як Київ, Одеса, Львів, де тренерів-викладачів працює набагато більше, як в Луцьку.

Хочеться подякувати директору КЗ «ДЮСШ №2 Луцької міської ради» Панчуку Валерію Валерійовичу та технічному директору «Кромберг енд Шуберт» Славоміру Качмареку в допомозі підготовки до турніру, а також - організації поїздки на змагання.

Наступні змагання, це Чемпіонат України серед дітей 2000 року народження, який відбудеться в місті Умань Черкаської області 15-18 жовтня 2014 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus