USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцька вулиця через розбиту дорогу потопає у болоті

7 Січня 2014 12:41
Суцільна багнюка та брудні чоботи - так живуть мешканці вулиці Вересневої, що у Луцьку. Більше трьох років люди звертаються до влади, аби біля їхніх будинків облаштували дорогу. Писали звернення до екс-мера Богдана Шиби, нинішнього міського голови Миколи Романюка, але все марно, інформує ТРК «Аверс».

Щодня, виходячи їз дому, чи випроводжаючи дітей до школи, місцеві, кажуть, згадують владу. Непрохідне болото, мокрі ноги та зіпсоване взуття, і це не весь перелік того з чим їм доводиться боротися щодня.

Ще більше погіршують ситуацію великогабаритні машини, які курсують кожного дня, розповідають місцеві. На будинках, що розташовані вздовж вулиці, утворились численні тріщини, бідкаються люди. На звернення до владців люди отримують лише відписки, їм постійно відповідають, що лише за наявності коштів робитимуть дорогу.

Напередодні Нового року на вулицю заїхав грейдер, - аби порівняти дорогу, щоправда, зробити це так і не вдалося, бо вздовж Вересневої розташовані каналізаційні люки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пфф... Показати IP 7 Січня 2014 17:35
Ви заїдьте в район вулиці Львівської,там кожна друга потопає в болоті..Особливо такі вулиці,що знаходяться за 2-ю школою і ближче до Омеляника.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus