USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Луцькі інваліди не платитимуть за комунальні послуги

24 Грудня 2014 12:10
Представники Волинського молодіжного центру реабілітації інвалідів дитинства «Джерело життя» просить звільнити цю організацію від сплати комунальних послуг.

Про це стало відомо під час засідання 68-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 24 грудня.

Із проханням звільнити вищевказану організацію інвалідів виступив депутат Луцької міської ради Євгеній Ткачук. Він зауважив, що до нього як до депутата звенулись представники правління Волинського молодіжного центру реабілітації інвалідів дитинства «Джерело життя» з проханням звільнити їх від сплати комунальних послуг. З їх слів, спонсорської допомоги ледве вистачає на те, аби придбати матеріали для роботи, на господарські потреби та оплатити послуги телефону та інтернету.

«Центр реабілітації працює понад 12 років і об’єднує 65 людей з обмеженими психічними та фізичними можливостями. Їхнє життя й так проходить з гірким присмаком від слова інвалідність. Тож давайте їм допоможемо», - звернувся Євген Ткачук до колег.

Обранці громади таку ініціативу підтримали.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучани Показати IP 24 Грудня 2014 12:28
Тільки Ткачук не сказав з якого джерела компенсувати втрати по звільненню від ком послуг. Невже Ткачук з свого СТО буде доплачувати?
коля Показати IP 24 Грудня 2014 12:32
та це вже піар ткачука який він добрий і все. міг би й сам допомогти
інвалід Показати IP 24 Грудня 2014 12:51
Тоді нащо ми платим по 100 гривень кожен місяць , а в центрі є людей 65 давайте підрахуєм скількі це коштів за місяць .6500 гривень це в місяць . Спонсорська допомога в нас теж є . Тоді скажіть будбь ласка КУДИ ДІВАЮТЬ ГРОШІ що неможуть заплатити за комуналку.
Анонім Показати IP 24 Грудня 2014 15:29
це вірно. адже ніхто не питає, як лікуються ці інваліди. і скільки їм це обходиться. крім того. створіть державні аптеки бо люди не виживуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus