USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі мами шиють військовим теплі балаклави

14 Вересня 2014 14:14
Луцькі мами – і майстрині з досвідом, і зовсім початківці - шиють нашим військовим теплі флісові балаклави. Спочатку уточнили, чи потрібні флісові балаклави. Відповідь з трьох джерел (як військові так і добровольчі батальйони) була позитивною.

Отож, майстрині взялися до роботи. Про це йдеться на сайті «Луцьк-мама».

«Отже, зібралося нас 7 дівчат. І так завзято взялися до роботи, що одним махом викроїли 59 балаклав. Повністю готуємо на цю годину є 15 штук, але до вечора готових буде більше, Бо всі викроєні - вже позметувані до купи.

Виглядало дуже злагоджено, як давно організоване виробництво. Хтось обводить викрійку, хтось слідом кроїть, хтось наметує, хтось строчить на машинці. Всі майстрині - суперські, одна одній радять, і підказують і допомагають», - йдеться у повідомленні.

Іра-слінгомама з донечкою Златою в слінгу строчили разом. Це так зворушливо!

Дівчата на закрійці:



«Викроєні, але не закінчені балаклави ми розібрали дошивати по домам. Прибігла Алла Доманська (акторка театру Гармидер) і взяла додому шити заготовок на 18 балаклав!)) Частина заготовок чекає на Юлю Чепель. З таким успіхом ми легко подолаємо наступну, більшу партію) Дякуємо всім, хто долучився», - пишуть майстрині.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus