USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький мер ігнорує висновки депутатських комісій?

24 Жовтня 2013 14:20
Висновки і рекомендації комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту ігнорують керівники груп і фракцій, секретар та голова Луцької міської ради.

Про це повідомив заступник голови комісії, нині головуючий Андрій Осіпов, під час засідання робочої комісії.
«Я нарахував більше 20 випадків, коли Луцький міський голова, керівники депутатських груп і фракцій, ігнорують наші висновки і рекомендації. Наприклад, на висновки, які стосуються кнопкодавства під час сесій, не було відповідей. Пропоную звернутися до прокуратури з питань протидії корупції», - повідомив депутат.

На ці слова емоційно відреагував секретар міської ради Григорій Пустовіт.
«Якщо ви подаєте рекомендації, то хоча б їх читайте. Мені соромно читати частину цих рекомендацій, де обмежують права депутатів. Або ви не читаєте регламент, або його не знаєте», - обурювався депутат.
Член комісії депутат Ігор Поліщук зазначив, що подібних випадків залишати без уваги не можна. Тому треба вивчити, як виконують висновки та рекомендації комісії адресати.

«Якщо нашу комісію ігнорує міський голова, то навіщо ми збираємося? Не можу зараз говорити, в яких випадках до нас не дослухаються. Але зробити аналіз виконання наших рішень - треба», - зазначив депутат.
Він запропонував доручити комусь із членів комісії проаналізувати виконання висновків та рекомендацій комісії.
«Майже три роки не проводився подібний аналіз. Чому не можемо на кожному засіданні комісії розглядати виконання наших попередніх рішень?», - зауважив член комісії, депутат Анатолій Бірюков.
Комісія вирішила детально проаналізувати виконання висновків та рекомендацій міським головою, секретарем, керівниками депутатських груп і фракцій. Таку роботу доручили виконати члену комісії, депутату Ігорю Поліщуку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Синоптик Показати IP 24 Жовтня 2013 16:26
Не колихайте вітру. З даного питання є ухвала суду про забезпечення позову, і там сказано про заборону вчиняти дії. Тож або комісія з питань законності має дати тлумачення чи можуть структурні підрозділи, посадові особи та постійні комісії вчиняти дії, чи ні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus