USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Маленька лучанка стала першою принцесою планети

23 Червня 2014 11:36
Офіційний титул «Перша принцеса планети-2014» отримала маленька лучанка Анюта Климовець. Днями вони разом із мамою повернулися з міжнародного конкурсу краси і таланту «Little Miss & Mister Planet 2014», що відбувся в Созополі (Болгарія).

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що дівчинка отримала офіційний титул «Міні-Міс Україна-Планета».

Конкурс «Little Miss & Mister Planet 2014» тривав чотири дні. Завданням першого конкурсного дня було проведення інтерв'ю з жюрі. Зі слів мами Оксани Климовець, потрібно було розповісти про себе, про свою країну на англійській мові. Другого дня відбулося фешн-шоу, де учасники демонстрували свій стильний одяг, а третього дня юні конкурсантки змагалися у шоу талантів.

«З 40 номерів для участі у гала-концерті відібрали тільки 10 найкращих. Анюта - серед них. На четвертий основний конкурсний день учасниці представляли костюми морської планети. Анюта презентувала костюм моря, яким плавають кораблі», - розповідає мама дівчинки.

Зі створенням костюму для юної волинянки, каже пані Оксана, дуже допомогла дизайнер Ірина Тимчук.

У зв'язку з тим, що тривав дуже сильний ураган, під час якого постраждав готель, гала-концерт відбувся вночі. А нагородження переможців - о другій ночі.

У конкурсі брали участь представники з багатьох країн світу. Зокрема Угорщини, Болгарії, Африки, Росії (Москва і Ростов), Татарстану, Албанії, Косово, Грузії, Латвії, Франції, Китаю, Малайзії, Аргентини.

Сама ж юна переможниця не стримує емоцій та захвату від участі в конкурсі та, власне, перемоги.

Перша принцеса, зізнається мама Оксана, під час участі в конкурсі подружилася з учасниками із Росіі, Татарстану, Албанії, Латвії та Африки. І хоча спілкування проходило важко, але вони один одного розуміли без слів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus