USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Маленькі танцюристи «дали жару» у Луцьку. Фото

27 Січня 2018 12:48
Джайв, ча-ча-ча, квікстеп, повільний вальс – саме таке різноманіття танців можна було спостерігати на всеукраїнському фестивалі-конкурс спортивного бального танцю «Різдвяні зірочки - 2018», який відбувся 27 січня у стінах Палацу культури міста Луцька.

Так, дійство розпочалося з параду, під час якого всі учасники вийшли на сцену.

Заслужений діяч культури Юрій Войнаровський привітав усіх присутніх у залі, звернувши увагу на те, що ці змагання відбуваються вже вдванадцяте.

«Мені, як директору Палацу культури, приємно, що конкурс танців проводиться вже вдванадцяте, тому я дуже радий бачити всіх учасників. Цикл зимових свят, які розпочалися 7 січня, завершує такий прекрасний конкурс спортивного бального танцю. Бажаю батькам терпіння, учасникам – перемог, але якщо хтось не отримає призового місця, то не варто хвилюватися, адже головне – участь», - зазначив Юрі Войнаровський та закликав суддів бути справедливими до кожного учасника.
Опісля привітального слова розпочалася змагальна програма, де учасники показували свої навики у джайві, ча-ча-ча та повільному вальсі , тож судді взялися оцінювати танцівників, а батьки, своєю чергою, хвилюватися за своїх діток. До слова, батьки настільки хвилювалися, що підходили аж впритул до сцени, тому суворим суддям доводилося їх «садити» на свої місця, аби продовжувати конкурс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рідня Показати IP 29 Січня 2018 11:54
Молодці! За такими дітками велике майбутнє!...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus