USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Маленький лучанин просить про допомогу. ФОТО

21 Листопада 2013 09:35
Ще при народженні лікарі давали мінімум шансів на те, що дитина буде жити. Нині Антонові вже 7 років і він продовжує боротися з недугою – хронічним рубцевим стенозом гортані. Переніс багато операцій.

Мама хлопчика Алла Савчук розповіла, що пологи проходили дуже важко, і лікарі не були впевнені в тому, що дитина взагалі виживе. Попри невтішні прогнози, найгірші сподівання тоді не виправдалися. Після пологів дитині вставили у трахею трубку, бо без неї він не міг дихати. Тоді лікарі казали, що процедура потрібна для профілактики, і що через декілька місяців цю трубку виймуть. Але ті умовні декілька місяців розтягнулися на сім довгих років. За цей час Антона п’ять разів оперували в київському «Охматдиті», але жодних позитивних результатів це не принесло.

Тоді жінка вирішила шукати лікарів самотужки. Завдяки Інтернету познайомилася з мамою, яка боролася з такою ж хворобою своєї дитини у Північній Кореї. Пані Алла відправила туди заключення діагнозу і невдовзі отримала відповідь – місцеві лікарі гарантують успішність операції.

Така процедура не з дешевих, оскільки її вартість 10 000 доларів, зібрати які самотужки жінка не в силах. Вона є інвалідом ІІІ групи, самостійно виховує двох хворих дітей. Має ще меншого сина, який не говорить, та практично нічого не їсть. Чоловік, дізнавшись про хворобу своєї дитини, пішов у іншу сім’ю, та не переймається горем матері.

Минулого року жінка вже зверталась у благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», де їй допомогли коштами на лікування, за що вона вдячна. Тепер Алла Савчук продовжує шукати допомогу в небайдужих до чужого горя людей і організацій: «Люди добрі, я надіюся на ваше милосердя і допомогу. Я так хочу почути голос мого синочка», - у відчаї звертається до небайдужих людей жінка.

Допомогти маленькому Антону заговорити ви зможете, коли перерахували кошти на рахунок сім’ї:

· Отримувач: ПриватБанк

· Назва банку: ПриватБанк

· Номер рахунку: 29244825509100

· МФО: 305299

· ОКПО: 14360570

· Призначення платежу: Для поповнення карти Савчук Алли Миколаївни.

Або перерахувавши кошти безпосередньо на карту ПриватБанку 5168757222236830


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Валерія Показати IP 21 Листопада 2013 10:17
Дай Боже хлопчику здоров"я!!! Давайте допоможемо
Misteria Показати IP 21 Листопада 2013 13:57
Божечко, за що так страждають бідні дітки?(((
Андрій Показати IP 23 Листопада 2013 00:15
Потрібно допомогти, йому кожна копійка дорога. Дай Бог йому здоров'я

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus