USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мама хлопчика, хворого на ДЦП, потребує підтримки

17 Листопада 2015 11:22
Молода мама, син якої хворіє на ДЦП, потребує допомоги. Про це йдеться на сторінці благодійного фонду «Стопрак» у мережі Facebook.

«Друзі, знайомтесь – це Сергійко, йому 12. Коли хлопчику виповнився один рік, то лікарі постановили діагноз: ДЦП, подвійна геміплегія, виражена когнітивна недостатність. Він не може самостійно сидіти та говорити. Мама, Оксана Мудрик, сама виховує троє діток, бо після народження найменшого сина (Сергійка), батько залишив сім’ю. Надзвичайно сильна і мужня жінка! Покладаючись лише на свої сили, вона доглядає сина і працює одночасно на роботі, щоб відкласти хоч якісь кошти на лікування», – йдеться у повідомленні.

Зі слів мами, Сергійко у неї найменший, але любить вона його найбільше і вірить, що її дитина буде здоровою!

"Наразі хлопчик потребує одноразові підгузки (№6) та хатні комбінезони (ріст – 134 см). Дуже просимо вашої допомоги!", - звертаються до усіх небайдужих волинян благодійники.



Отож, якщо ви маєте можливість допомогти не тільки грішми, а й принести такі речі – звертайтесь у наш офіс:

Луцьк, вулиця Ковельська, 2, офіс №10, тел. 050-686-31-84

Наші реквізити:

БФ «СТОПРАК», поточний рахунок 26006055501466,

МФО – 303440.

КБ ПАТ «ПРИВАТБАНК».

Обов’язково вказуйте ПРИЗНАЧЕННЯ ПЛАТЕЖУ та ВІД КОГО («Благодійна допомога від Іванова І.І.») (для того, щоб Фонд міг прозвітуватись за використання коштів).

Дякуємо, що ви з нами!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ірина Показати IP 12 Листопада 2015 12:45
Ремарочка: Мама не молода, бо має ще 2 дітей, старшому - 22
Dantshik Показати IP 12 Листопада 2015 19:24
Шалом! Слава Господу Богу,Который искупил нас Своей Кровью и победил смерть для нас! Ему не нужны ни свечки ни иконы ни жесты.Он не слепой и не глухонемой! Взывайте к Нему через не хочу,через крик и слёзы о прощении за попытку своими силами и грехи что помните и не помните и проклятье предков! Потому что дьявол - нам враг очень не хочет нашего обращения к Господу Богу, Спасителю нашему,Который нам ничего не должен,любит нас по Своей великой милости! И принимайте Его Любовь к людям,Мудрость Духа Святого отличать ложь от Истины и Силу Искупительной Крови Господа отменить своими устами Именем Иешуа-Спасителя и Кровью Его доступ дьявола через грех и проклятья и провозглашать здоровье и побеждать смерть! Где гарантия,что в вашей жизни,не понадобится чудо! Радость в Господе,сила наша! Блаженны плачущие, ибо они утешатся. (Матф.5:4) Боже!Да будет Твоя,Совершенная воля! У Тебя все времена и сроки!
Dantshik Показати IP 12 Листопада 2015 19:24
Еврей не нация,а из Библии странник Божий,а Израиль из Библии одолевающий людей Властью и Любовью Божьей,а иудей дослов.перевод праведно славящий Господа Бога!Кто называется,кого называют и кто на самом деле не одно и тоже!
Анонім Показати IP 17 Листопада 2015 14:45
Якій номер телефона мами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus