USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Місце, де загинув волинянин у Києві

24 Лютого 2014 14:12
До місця неподалік Жовтневого палацу у столиці України, де загинув волинянин Василь Мойсей, кияни несуть квіти та запалюють лампадки.

Про це пише IA ZIK.

Волинянин Василь Мойсей загинув від кулі снайпера на пагорбі неподалік Жовтневого палацу. На цьому місці його побратими звели пам’ятний стовпчик із бруківки та встановили табличку.


Кияни несуть до цього своєрідного пам’ятника квіти та запалені лампадки. Багато хто стає на коліна, молячись за упокій душі бійця Небесної сотні.

Як відомо, студент луцького університету Василь Мойсей помер від вогнепального поранення, завданого кулею снайпера, у 17-й лікарні Києва 20 лютого.

А 23 лютого з хлопцем прощалися у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Джулія Показати IP 24 Лютого 2014 15:47
Вічна пам'ять. ВІЧНА СЛАВА!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus