USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Мітинги на підтримку українців у світі. ІНТЕРАКТИВНА МАПА. ВІДЕО

23 Листопада 2013 17:54
В мережі з'явилася інтерактивна мапа, на якій відображено усі міста, що беруть участь у акціях протесту проти рішення влади зупинити процес підготовки до асоціації з ЄС, - інформує Українська правда.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив автор новотворення Bogdan Tsap.

«Створив інтерактивну карту#Євромайдан з усіма містами, які брали участь», - зазначив він з проханням поширити мапу.

Згідно з даними карти, у Лондоні, Брюсселі, Парижі, Чехії, Італії та Канаді також планується провести евромайдани. Так, в Лондоні для участі в акції вже зареєструвалися понад 500 осіб, в Парижі - близько 150.

Акції протесту заплановані на суботу та неділю. Як повідомляє vidia.org, українців у Польщі кличуть вийти на пікет у Варшаві в неділю, 24 листопада. Акція на підтримку угоди про асоціацію з ЄС має розпочатися о 13:30 під Посольством України у Польщі.
Також акції відбудуться у Вроцлаві та Кракові.

У Берліні акцію збирають у неділю 24 листопада о 12 годині біля Бранденбурзьких воріт.
Українці Італії також уже заявили про свій протест проти призупинення підготовки до підписання угоди про асоціацію з ЄС – перший протест відбудеться в Римі.

До протесту українців у Нью-Йорку закликає й Український конгресовий комітет Америки. У суботу о 3:30 усіх небайдужих чекатимуть під будівлею Постійного представництва України при Організації Об'єднаних Націй.

Також акції відбудуться у Пармі та Клівленді, Чикаго, Вашингтоні.
У Канаді українці збираються в Торонто. Українці Великобританії збираються у суботу о 12:00 на Парламентській площі у Лондоні. Усіх просять приходити із прапорами України та ЄС. Також українці зберуться у Брюсселі, Відні, Парижі, Ліссабоні та Талліні.

Відео – акція в Любліні

«За кілька годин люди організувалися і зібралися в центрі міста, щоб підтримати протести в Україні. Нас було близько ста осіб - переважно українці - студенти та аспіранти, які навчаються в Любліні, але й поляки, які прийшли висловити свою підтримку українцям і Україні. Наступна акція: неділя о 12.00», - йдеться в описі до відео.





ІНТЕРАКТИВНА МАПА МІТИНГІВ НА ПІДТРИМКУ УКРАЇНЦІВ У СВІТІ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Антибандерлог Показати IP 23 Листопада 2013 18:51
Майдануті...
ІРИНА до Антибандерлог Показати IP 23 Листопада 2013 21:31
РОТ ЗАКРИЙ!
123 до ІРИНА Показати IP 25 Листопада 2013 23:45
Фаріон, ти, стара курво??
Лучанин Показати IP 24 Листопада 2013 01:08
От цікава річ. Євросоюз хоче щоб українці покрепче затягнули паски, а ті що працюють на підприємствах, пов'язаних з СНГ, бажано взагалі на шиї. Грошей вони на приведення країни до євростандартів не дають, а вимагають дохрена. Якщо все звести докупи і відкинути український "менталітет", то проблема знову в бабках. Ніхто з підприємців не думає що, навіть якщо в них покращаться умови з продажем їх товарів, не власного виробництва, а завезених в першу чергу з Євросоюза, то покупців в них стане разів так в 5, як мінімум, менше, бо люди неспроможні будуть купляти ці товари. Так, це поки економіка прийде до євростандартів - років 15-20, це якщо не євросоюз, а самі українці просто відразу з підписанням паперу відмовляться красти (а хрена з два хто відмовиться, якщо є така можливість - це в крові). Таким чином без покупців ці підприємці через рік-два, в кращому випадку самі стануть злиднями. Ну і така перспектива в багатьох галузях. От мене мучить тільки одне питання - а що, ми самі не можемо без того папірця, адже він нам абсолютно нічого не дає, самим взтися і навести в країні порядок? Згідно євростандартів треба бути ввічливим і не хамити - а хто вам заважає самим це зробити? Хто заважає самим модернізувати виробництва, адже євросоюз за нас цього робити не буде? І візовий режим вони не полегшать. Довкола чого ця вся буча? Я розумію Сєню - він всіма методами хоче дорватися до крісла президента. А що отримають ті хто збирається на майданах? Те що отримали в 2004 році? Як би це культурніше сказати - крок вперед і два назад? Ну невже в нас настільки тупа нація що не може зрозуміти елементарних речей - на помилках історії треба вчитися, а не повторювати їх! Ну і бажано хоча б прочитати цю Угоду, перед тим як випендрюватися.
123 Показати IP 26 Листопада 2013 00:12
Шось негусто на вашій "мапі" (тьху, бля*ь, прости господи...)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus