USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Муніципали демонтували 11 саморобних парканів біля городів та клумб

20 Листопада 2017 19:33
Городи та клумби на вулицях Кравчука, 24 та Конякіна, 31 в Луцьку сьогодні розгородили інспектори департаменту муніципальної варти.

Вони демонтували в цих дворах 11 самовільно встановлених саморобних дерев’яних та металевих парканів, якими були огородженні "диво грядки", повідомляє

Про це йдеться на сторінці департаменту у Facebook.

Під вікнами будинків, окрім кущів, дерев на таких земельних ділянках ростуть чагарники, зілля купи опалого листя та не покошена трава.

Роботи з демонтажу парканів та огорож на прибудинкових територіях в спальних районах Луцька будуть продовжені й надалі, не дивлячись на погіршення погодних умов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Я Показати IP 20 Листопада 2017 19:40
Демонтувати може і не зовсім розумна людина, а ви маніципули зробіть декоративний заборчик щоб не гадили собаки, алкаші та інші не культурні люди. Якщо людина зробила клумбу то про неї потрібно писати а не про валдалив в уніформі. Якщо грубо не вибачаюсь.
Anonymous Показати IP 20 Листопада 2017 20:37
Незаконне організоване злочинне угрупування у формі - геть з вулиць міста! Що ДОБРОГО для людей вони зробили? Ламають, нищать, демонтують, доколупуються до людей з цигаркою за відсутності ЖОДНОГО місця для куріння в цілому місті! Європа! В тій же Італії ГАРАЖІ в дворі - норма!
Гарбуз Показати IP 20 Листопада 2017 20:39
"Диво муніципали" впали в донкіхотсво з "диво грядками". Вже знайшли паркових вандалів?
111 Показати IP 21 Листопада 2017 07:19
Молодці тепер хоч можна заїхати в любий двір машину поставити а ті що хочуть гараж є гаражні коперативи або купуйте земельні ділянки та стройте гараж. Місто стало набагато гарніше от якби всі дотримувалися закону то Європа мила ногі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus