USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Владика застерігає подавати милостиню поза територією храмів

24 Квітня 2013 15:07
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл не благословляє збір пожертв на храми, монастирі за межами їх територій, - йдеться у прес-службі Волинської єпархії УПЦ КП.

Так, мовляв, до управління єпархії звертаються люди із запитанням, чи справді окремі особи уповноважені ходити по домівках у містах, селах і збирати пожертви на будівництво храмів, потреби монастирів тощо.
Однак, митрополит Луцький і Волинський Михаїл не дає благословіння на таку форму збору пожертв. «Благодійні кошти в нашій єпархії залучаються тільки на території храмів і монастирів або ж переказами на банківські рахунки. Збирання грошей для потреб інших єпархій на території нашої також не практикується», - кажуть в єпархії.

Тож духовна консисторія закликає не довіряти аферистам, які прикриваються фальшивими документами, і негайно звертатися в міліцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Thor Показати IP 24 Квітня 2013 15:12
что бы деньги не ходили мимо кассы, на новый феррари наверное не может до собирать
краянка Показати IP 24 Квітня 2013 16:34
Не збідніє рука даючого. Якщо я знаю тих, хто збирає, хто б вони і звідки не були, то чому я не можу допомогти. Навіть на якусь церкву чи монастир. Таке благословення може бути тільки для аферистів. А є ж люди чесні. А тут всіх під одну гребінку. Несправедливо це!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus