USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Марші націоналістів у Польщі затримали 20 осіб

11 Листопада 2017 21:05
11 листопада в День незалежності Польщі відбувається Марш націоналістів, в якому беруть участь націоналісти з різних країн Європи.

Як повідомляє видання Warszawa.tvn24.pl., учасники Маршу націоналістів мали сутички із представниками анархістів чи то антифашистів.

Поліція затримала понад 20 осіб, пише Громадське радіо.

Учасники мають із собою прапори з гаслами «Ми хочемо Бога», «Пам’ятай Львів і Вільнюс», «Ліваки відійдуть в історію», «Наш шлях — націоналізм», а також плакати із зображенням Христа.

Також марші відбуваються і в інших містах країни.
Як пише на своїй сторінці у Фейсбук Леонід Коляденко, у Кракові відбувається спільний марш поляків і угорців.

«День Незалежності Польщі, враження неймовірні, марш вулицями Кракова поляків та угорців. Незважаючи на все що колись було між цими двома народами, тепер ідуть разом на знак того що все можливо разом з Господом Богом», — пише пан Коляденко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus