USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

На Сході загинув лучанин, боєць 51 бригади

30 Серпня 2014 21:24
Стало відомо про загибель у зоні АТО ще одного бійця 51-ї бригади, Юрія Оніщука.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці Луцький міський голова Микола Романюк.

Важка трагедія знову торкнулася громади нашого міста. Надійшло повідомлення зі східного фронту про загибель лучанина Оніщука Юрія Віталійовича, бійця 51-ї окремої механізованої бригади. 24-річний юнак віддав своє молоде життя за те, щоб на нашій українській землі знову настав мир і спокій.

Оніщук Юрій Віталійович народився 27 квітня 1990 року в Луцьку, навчався у ЗОШ №15, закінчив Луцьке вище професійне училище будівництва та архітектури. Був призваний на військову службу по мобілізації 9 квітня 2014 року.

Світла пам’ять про нашого земляка, який віддав своє життя за цілісність і незалежність України, назавжди залишиться у серцях лучан.

Про дату похорону буде повідомлено додатково.

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ!!!

СЛАВА ГЕРОЮ !!!

Як повідомлялося, сьогодні на Волині поховали трьох героїв АТО.

Так, у Луцьку попрощалися з бійцем Максимом Шульгою. У селі Цминів Маневицького району в останню путь провели бійця 51 бригади Приходька. На Ковельщині попрощалися з військовослужбовцем Андрієм Омелянюком, жителем села Дубове.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанка.Болонья.Італ Показати IP 31 Серпня 2014 02:43
Однокласники Юри з великим відчуттям болю та жалю отримали сумну звістку.З ДС N 32 і до закінчення школи N 15 він був другом мого сина.Юра був надзвичайно добрим та спокійним.За весь час перебування в зоні АТО ми переживали та молилися за нього.Не передати біль втрати.Сумуємо скорбимо та плачемо за тобою дорогий наш Юрчику.Земля тобі пухом та царство небесне.Ми усі разом з Вами в жалобі дорогі батьки .Юра загинув Героєм!Герої не вмирають!
564 Показати IP 31 Серпня 2014 10:12
Хватит смертей! Нужно остановить войну. Гибнуть молодые ребята, а депутаты в студиях лузеры гриценки и луценки обсуждают войну. Люди, одумайтесь, мертвых не воскресить, матерей никто никогда не утешит.
лучанин до 564 Показати IP 31 Серпня 2014 12:50
Да.. тока смерть путина сможет остановить войну.. Иначе скоро он будет бомбить наши дома на западной украине..
564 Показати IP 31 Серпня 2014 13:15
Не будет. Если россисйкие войска будут воевать в Украине, я выйду на защиту Луцка, но мы сами бездумно все разушаем, потому что очень хочется отомстить русским за вековые обиды нанесенные царями,царицами и прочими вождями, очень удобный момент настал. А Сталин и Берия-грузины, а Ленин, Троцкий, Каганович,-евреи а Хрущев, Брежнев разве не с Украины?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus