USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Сході затримали диверсантів, які готували теракти

18 Липня 2014 15:38
Двох членів терористичної групи, які займалися підготовкою до серії терористичних актів затримали правоохоронці в Дніпропетровській області, - інформує Українська Правда.

Про це повідомляє прес-служба МВС в Дніпропетровській області.

Затримання проводили оперативники УБОЗ УВС у Дніпропетровській області спільно зі співробітниками УСБУ та за участю бійців спецпідрозділу "Сокіл" і "Альфа".

Згідно з оперативною інформацією, в перелік об'єктів терористичного нападу входили: будівля Дніпропетровської обласної державної адміністрації,Мерефо-Херсонський залізничний міст і міські трубопроводи в Дніпропетровську.

У ході обшуку за місцем тимчасового проживання затриманих було вилучено 6 гранатометів РПГ-18 ("Муха"), топографічні карти Дніпропетровська, маски-балаклави та інше спорядження для терористичної діяльності.

Затриманими виявилися громадяни України, жителі Луганської області Роман Оганесян (позивний "Борода") і Едуард Ключкин (позивний "Стафф").

Вони прибули до Дніпропетровська напередодні за наказом керівника однієї з терористичних груп, що базується на Донбасі. Її керівником є громадянин Російської Федерації.

За фактом затримання відкрито кримінальне провадження за ознаками 1 частина статті 263 (Носіння, зберігання, придбання, виготовлення вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв) та стаття 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу і тривають слідчо-оперативні дії, спрямовані на виявлення інших учасників терористичної групи.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дончанин Показати IP 18 Липня 2014 19:37
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus