USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині обікрали ченців

10 Вересня 2014 16:58
Подія трапилася в Іваничівському районі. Злодії викрали худобу, яка належить розташованому на території району монастирю. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

З’ясувалося, що худоба випасалася поблизу села. Коли ченці перерахували табун, то виявили, що пропало шестеро овець та двоє телят. Настоятель відразу звернувся до правоохоронців.

Правоохоронці повернули ченцям викрадену худобу і встановили осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення. Ними виявилися місцеві жителі – 1956 та 1969 років народження.

«Викрадену худобу чоловіки загнали до покинутого господарства на території села, а згодом хотіли продати її, – повідомив начальник Іваничівського РВ УМВС України у Волинській області Віталій Мархальчук. Затриманим оголосли про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Підозрюваним обрали міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання.

За крадіжку худоби чоловіки можуть отримати до п’яти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus