USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині обікрали фермера: збитків - на 40 тисяч

22 Березня 2015 10:44
На Волині обікрали фермера. Один зі зловмисників працював у постраждалого. Своїми діями вони завдали підприємцю збитків на більше ніж 40 тисяч гривень. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

До чергової частини луцького райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся мешканець Луцького району. Чоловік повідомив, що вночі з його господарства невідомі викрали 600 літрів дизельного палива. Окрім того, зі складу зникло три тонни селітри.

Чоловік поскаржився, що пальне у нього викрадають не вперше. Ще у грудні минулого року він не дорахувався 400 літрів дизпалива. Однак тоді до працівників міліції не звертався, адже нестачу помітив не відразу.

Співробітники відділу дільничних інспекторів міліції оперативно становили злодіїв. Це – двоє місцевих мешканців, 1989 та 1993 років народження.

Один зі спритників тривалий час працював у постраждалого. Господар йому довіряв ключі від складів і підсобних приміщень господарства. Пальне спритник крав непомітно: зливав по кілька літрів із каністр та автомобілів. А добриво викрасти йому допоміг спільник. Викрадене чоловіки хотіли згодом продати.

У господарстві одного із затриманих правоохоронці вилучили селітру та дизпаливо. Весь викрадений товар повернули власнику.

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Злодіїв затримали, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання луцького міськвідділу міліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
бандеровець Показати IP 22 Березня 2015 14:50
чи не в Стефановича це случайно? В нього вєчні проблеми з робочими і всі в нього постійно крадуть))))
Анонім Показати IP 22 Березня 2015 15:09
Рабовласник,який знущається з людей ,от вони йому і віддячили.А чи він податки платить? Звісно н.іХібань копієчки.андити є бандити.така на жаль наша держава корупція, бандитизм і так живемо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus