USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині - пожежа: загорівся гараж з авто

22 Листопада 2015 16:10
У Рожищі на приватному обійсті загорівся гараж з авто. Про це повідомив головний інспектор РВ УДСНС у Волинській області Михайло Салов, пожежа трапилася сьогодні, 22 листопада, в приміщенні на вулиці Коте Шилокадзе. На місце події виїхало відразу два автомобіля – КАМАЗ та ЗІЛ, - інформує пише Район.Рожище.

«О 10 годині 50 хвилин пожежа була повністю ліквідована підрозділом МНС, далі проводився розбір конструкції, — зазначив Салов. — Горів комплекс приміщень. Пожежа розпочалася в приміщенні гаража та перекинулася на літню кухню. В результаті було повністю знищено перекриття приміщення, речі домашнього вжитку, які знаходилися в гаражі, та автомобіль «Нива».

Є здогади, що причиною пожежі стало коротке замикання проводки в гаражному приміщенні. На місці працює слідчо-оперативна група міліції, тож конкретна причина виникнення пожежі та сума завданих збитків наразі встановлюються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus