USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На Волині відбулося театралізоване свято врожаю

9 Вересня 2015 08:00
Театралізоване свято врожаю «Дарами повниться земля» відбулося у прикордонному селі Гуща Любомльського району. У програмі були виступи фольклорних колективів району і козацька кухня. Окрім того, любомльські аграрії представили свою продукцію і техніку. Про це йдеться в сюжеті ВОДТРК.

Учасниками дійства стали сільські ради району, а також делегація гміни Доргуськ Республіки Польща. Символи цієї події – пишний коровай із зерна нового врожаю, великий сніп із червоною калиною і чорнобривцями. Кожна сільська рада представила духмяну випічку і дари полів. Господині хвалилися своїми кулінарними виробами.

Святкового настрою гостям додавали виступи фольклорних колективів і юних виконавців. Господарі частували земляків смачними українськими стравами.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus