USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Шацьку сміття збиратимуть роздільно

2 Листопада 2016 08:33
Реалізацію проекту з назвою «Впровадження роздільного збирання компонентів ТПВ - шлях до покращення санітарного та екологічного стану селища Шацьк», який співфінансується за кошти обласного бюджету в рамках конкурсу місцевих ініціатив, розпочала Шацька селищна рада, - інформує Район. Шацьк.

Як розповів координатор проекту Віталій Яльницький, проект спрямований на мінімізацію утворення твердих побутових відходів та зменшення їх негативного впливу на здоров’я людини та навколишнє природне середовище.

Проект має на меті створення умов, які сприятимуть забезпеченню повного збирання, перевезення, утилізації, знешкодження та захоронення твердих побутових відходів, зможуть покращити умови проживання мешканців Шацька, покращать надання більш якісних послуг населенню.

Цей проект передбачає придбання контейнерів для роздільного збору сміття, облаштування майданчиків для розміщення контейнерів, а також проведення широкої промоційної кампанії серед жителів Шацька. Всього проектом передбачено встановлення 129 контейнерів для збору твердих побутових відходів, частина з яких буде призначення для роздільного збору відходів з пластику та скла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ги Показати IP 2 Листопада 2016 10:41
Полішуки будуть кидати все в один контейнер. 100%

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus