USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині врятували лебедя

10 Січня 2017 13:51
Група реагування патрульної поліції у селі Здомишель Ратнівського району врятувала лебедя. Птах мало не замерз у крижаному полоні на місцевому меліоративному каналі, інформують у прес-службі волинської поліції.

Учора, 09 січня, до чергової частини Ратнівського відділу поліції звернувся 21-річний житель району й повідомив, що на меліоративному каналі в селі Здомишель замерзає лебідь. На місце одразу ж виїхала група реагування патрульної поліції. Правоохоронці змогли дістати птаха із замерзлого каналу й привезли його у відділ поліції.

«Лебедя оглянув ветеринар. Він виявив у птаха пошкодження правого крила. За словами медика, аби ми забарилися з допомогою, то лебідь загинув. Адже, в ці дні були люті морози, а птах був голодний і знесилений», - зазначив начальник Ратнівського відділу поліції Володимир Канонік.

Доглядати до весни за лебедем зголосився слідчий Ратнівського відділу поліції Іван Костючик. Він забрав, врятованого колегами, птаха до себе додому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
петя Показати IP 10 Січня 2017 14:01
от и шашличок буде
Луцьк Показати IP 10 Січня 2017 14:31
молодці! круто, що залишились люди, яким не байдуже

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus