USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині запустили нову електропідстанцію

2 Жовтня 2014 11:50
Волинські енергетики вирішили проблему з електропостачанням для МАПП «Ягодин» і прилеглих населених пунктів.

Так, у селі Старовойтове Любомльського району відкрили новозбудовану підстанцію 35/10 та повітряну лінію електропередач напругою 35 кіловольт. Про це повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Генеральний директор ПАТ «Волиньобленерго» Олександр Білець розповів, що інвестиція в будівництво об'єкта сягнула 17 мільйонів гривень. Це власні кошти підприємства.

Своєю чергою, почесний президент ПАТ «Волиньобленерго» Анатолій Бурін розповів, що обсяг коштів, який затрачений на це будівництво, енергетики передбачили ще у 2008 році в інвестиційній програмі.

За останніх десять років навантаження на енергооб'єкти на цій території зросло в кілька разів, і через недостатньої величини технічні параметри не завжди вони з цим навантаженням справлялися. І зараз електропостачання автопереходу, митниці, а також об'єктів, прилеглих до її території, здійснюється двома лініями напругою 10 кіловольт: одна простягається від підстанції «Любомль», інша - від підстанції «Вишнівка».

Загалом від цих ліній заживлені більш як півсотні трансформаторних підстанцій, що забезпечують електроенергією безпосередньо автомобільний пункт пропуску, залізничний вузол, адміністративне приміщення, вантажний термінал, відділ Державної прикордонної служби, об'єкти митної зони та зони сервісу.

Спорудження підстанції було здійснено фахівцями виробничо-монтажного підприємства «Електросервіс» , використовуючи виключно для цього обладнання місцевого виробника. Підстанція автоматизована. Диспетчер працює дистанційно з Любомльскої філії.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дмитро Показати IP 2 Жовтня 2014 11:57
а Гунчик вже там яким боком ?
нiки до Дмитро Показати IP 3 Жовтня 2014 11:22
Адмили деняк всиво 9 мил патянуло де астальни
333 Показати IP 2 Жовтня 2014 13:23
Гунчик ти ще нічого не зробив а вже ленти ріжеш!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus