USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На «Ягодині» затримали іноземця, якого розшукував Інтерпол

7 Грудня 2016 11:53
Прикордонники затримали дві автівки та громадянина Туреччини, які перебували в міжнародному розшуку, - інформують у прес-службі ДПСУ.

Учора в пункті пропуску «Ягодин», що на українсько-польському кордоні, працівники Держприкордонслужби затримали автомобіль «ДАФ» під керуванням громадянина України. Транспортний засіб розшукували українські правоохоронні органи.

Під час проведення прикордонного контролю прикордонники встановили, що вказаний автомобіль значиться у базі даних Інтерполу як викрадений. В подальшому було встановлено, що цей автомобіль розшукують з березня цього року.

Також виявити викрадене авто вдалося прикордонникам Мостиського загону. Учора ввечері, коли автомобіль «Фольксваген» прибув у пункт пропуску «Шегині», під час контролю спрацювала база Інтерполу. Іномарка української реєстрації, яким керував наш співвітчизник, була викрадена в Україні і також знаходилася у міжнародному розшуку.

За цими фактами проінформовано Укрбюро Інтерполу в Києві, а транспортні засоби передані працівникам Національної поліції.

А в аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту пропуску «Київ» затримали громадянина Туреччини, який був у міжнародному розшуку. Турка, який прилетів до України, розшукували правоохоронні органи Туреччини за незаконний обіг наркотичних речовин. Затриманого передали взаємодіючим підрозділам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus