USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На луцькому автозаводі сьогодні були танці. ФОТО

25 Вересня 2009 15:18
З танцями, співами і роздаванням цінних нагород та грамот сьогодні працював луцький автозавод. Концертне дійство просто посеред складального цеху приурочили до дня автобудівника. Про це 25 вересня інформує репортер «Волинських Новин».
Привітати працівників автоіндустрії прийшли керівники області та Луцька, віце-президент корпорації «Богдан» Володимир Гунчик та проректор з науково-педагогічної роботи ЛНТУ Анатолій Федосов.
Чиновники зійшлися в думці, що потужності автозаводу відновлювати треба в першу чергу, адже це один з головних платників податків міста. А Богдан Шиба зізнався, що завжди залишався прихильником продукції однойменної корпорації і не зраджуватиме їй іншим брендам.
Як повідомив виконувач обов’язків директора з виробництва ДП «Автоскладальний завод №1» ВАТ «ЛУАЗ» Юрій Харченко, в останні три місяці автозавод працює вже на 70% завантаженості, знову починає набирати людей на роботу та шукає нові сфери збуту. Пан Харченко каже, що певна криза у виробництві була, але наразі працює. На сьогодні в основному підприємство працює над виконанням державних замовлень для програми «Шкільний автобус» та ДП «Артек».     
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus