USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

На медзаклад, який будується на Волині, рівнятиметься вся Україна

11 Вересня 2013 09:26
Волинський обласний перинатальний центр стане взірцем для всієї держави. Так вважає керівник Національного проекту «Нове життя – нова якість материнства і дитинства» Віктор Сірман. Він ознайомився і ходом будівництва Центру напередодні. Перспективи щодо здачі об’єкту оптимістичні, - повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПЕРИНАТАЛЬНИЙ ЦЕНТР НА ВОЛИНІ МОГЛИ Б ДОБУДУВАТИ ЦЬОГОРІЧ, - КУРИЛЮК

Сірман оглянув приміщення майбутніх кімнат для матерів, родових палат, операційних, технічних приміщень. Побував також і на технічному поверху, де наразі триває монтаж вентиляційної системи.
«Проект втілюється за сучасними стандартами та з використанням найновіших будівельних матеріалів та технологій», - відзначив він високу якість будівельних робіт, - Ми повірили Волині і вважаю, що не помилися у цьому. Темпи на об’єкті хороші і,що важливо, всі поточні роботи виконані дуже якісно».

Стратегічно правильним, на думку керівника Нацпроекту, є і розташування медзакладу біля обласної дитячої лікарні.

«Основною функцією Центру є допомога та реабілітація недоношених діток та дітей з патологіями, тому всі фахівці, в тому числі й вузькі спеціалісти будуть працювати спільно», - підкреслив він.

Унікальність саме волинського медзакладу полягає і в тому, що в комплексі споруджується і новий пологовий будинок, потреба в якому вже давно назріла в Луцьку.
Голова наглядової ради ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536», яке будує перинатальний центр, Віктор Чорнуха розповів, що роботи на об’єкті тривають згідно графіків і фінансуються вчасно, - інформує прес-служба ВОДА.

«Ми докладемо всіх зусиль, щоб працювати і взимку. Зараз триває облаштування котельні та тепломереж, щоб коли стане холодно виконувати внутрішні роботи», - зазначив він.
Як бачимо, спорудження Волинського обласного перинатального центру вже стало справою честі для влади Волині. Завдяки підтримці та лобіюванню проекту на найвищому державному рівні, будівельні роботи на об’єкті тривають швидкими темпами і прогнози щодо здачі медзакладу в експлуатацію - цілком оптимістичні.
До речі, це не перша похвала від Сірмана щодо будівництва перинатального центру в Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus