USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На «Варшавському» ринку Луцька у надсекретному режимі перевіряли дах

2 Вересня 2013 18:14
Правоохоронці міста закрили підприємцям доступ до торгових рядів облспоживспілки на ринку «Завокзальний», аби провести слідчі дії, - інформує «Під прицілом».

Так, слідчі проводили матеріальну оцінку даху на рядах «Завокзального» ринку, де торгують підприємці, орендуючи торгові місця Волинської обласної спілки споживчих товариств. Проте, виконуючи свої дії, правоохоронці повністю обмежили доступ до торгових точок, не пускаючи на територію ні журналістів, ні самих підприємців.

Відповідно, підприємці ринку обурені такими діями невідомих осіб, які проводять оцінку. Торговці не розуміють, за яких підстав їх не пускають до торгових контейнерів, та чому перевірка проводиться у надсекретному режимі.

Саме тому підприємці змушені були викликати міліцію, аби ті врегулювали ситуацію та забезпечили законне право підприємців на доступ до своїх робочих місць.
Однак емоції все ж швидко вщухли. Експерти провели матеріальну оцінку даху, яким покриті торгові ряди. Тож всі учасники процесу розійшлися.

Варто зауважити, що ініціаторами оцінки вартості даху були самі ж підприємці. Власне, вони добивалися оприлюднення кількості коштів, витрачених на ремонтні роботи покрівлі ринку.

Нагадаємо, що підприємці за вказівкою облспоживспілки щомісяця сплачували так звані добровільні внески, за які і проводилася реконструкція торгових рядів. Проте, запідозривши, що кошти вкладаються зовсім не в ринок, а просто кудись зникають, підприємці почали бунтувати, аби облспоживспілка таки показала, де ж ділися вкладені ними гроші.

Тож оцінку даху таки була проведена і підприємці ринку тепер чекатимуть на її результати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Семен Показати IP 2 Вересня 2013 21:39
Снести этот рынок на..
345 Показати IP 2 Вересня 2013 21:55
Спотворена інфа, наїзд прокуратури на споживспілку, під прикриттям заяви підприємців, з метою збрити бабла, мєнти знов виконавці...
346 Показати IP 3 Вересня 2013 11:09
Маячня. У понеділок ринок закритий. Пропуск здійснює охорона ринку. До чого тут правоохоронці не зрозуміло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus