USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині найбільші правопорушники – міліціонери. СТАТИСТИКА

7 Листопада 2013 16:56
Слідчим відділом прокуратури закінчено досудове розслідування та скеровано до суду акт про обвинувачення старшого інспектора відділу митного оформлення №2 митного поста «Устилуг»
Ягодинської митниці у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу України), - повідомили у прес-службі прокуратури області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що старший інспектор двічі вимагав та отримував від фізичної особи неправомірну вигоду – 100 та 200 доларів США – за не перешкоджання у митному оформленні автомобільного двигуна, ввезеного з-за кордону. Міру покарання посадовцю визначить суд.

До слова, усього за 10 місяців цього року до кримінальної відповідальності на Волині притягнули 30 працівників правоохоронних органів: 8 працівників митниці, 13 працівників органів внутрішніх справ, 2 працівника Міністерства доходів і зборів, 2 працівника пенітенціарної служби, 5 працівників Державної лісової охорони

З числа притягнутих до кримінальної відповідальності 21 правоохоронця покарано за вчинення службових злочинів, 9 – за вимагання та отримання неправомірної вигоди (хабарів). 15 працівників правоохоронних органів на Волині притягнули до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів з ознаками корупції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Василь Показати IP 7 Листопада 2013 19:34
і жодного прокурора((((
1 до Василь Показати IP 8 Листопада 2013 09:47
СБУ, суд...
Догадуюсь Показати IP 7 Листопада 2013 22:49
А фізична особа напевно була на крючку в правоохоронців за щось важливіше і погодилася підставити митника, на місце якого вже давно хтось мітить. Класика.
Злий Показати IP 8 Листопада 2013 00:14
Неправильний заголовок,правильний звучить так:На Волині найбільші правопорушники – МУСОРА ПОЗОРНІ! Бо міліціонери,яких одиниці,завжди на охороні людського спокою,готові допомогти в важку хвилину.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus