USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині побільшає місць у дитячих садочках

15 Серпня 2013 12:31
Півтори тисячі додаткових місць у дитячих садочках області планують створити до кінця року.

Про це під час відеоселекторної наради з питань підготовки підприємств, установ, організацій до роботи в осінньо-зимовий період та дошкільних навчальних закладів та навчально-освітніх закладів до нового навчального року, що відбулася 15 серпня, повідомив перший заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Башкаленко.

Як зазначив Олександр Башкаленко, є зауваження до роботи у першому півріччі 2013 року, проте до кінця року планують створити 1500 додаткових місць.

Загальна черга становитиме 2500 чоловік, у наступному році планують усунути цей недолік. На разі, електронна черга на 100% працює у Луцьку, в області її планують впровадити впродовж року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
гость Показати IP 15 Серпня 2013 15:28
Можновладці почуйте нас. не було би таких черг у луцьку,як у садочкит брали тільки діток луцьких жителів,які прописані в Луцьку і живуть поблизу садочків.А так у садочки приймають з сул, з інших поліських районів районів, явно ,що місцевим жителям туди не пробитися. Колись не було такого, якщо житель Луцька ти маєш право стати на чергу і здати дитину в садочок.А то,куди нам дівати своїх діток, коли сільські ходять у наші садочки.Гроші роблять все, але потрібно в цьому питання навести лад, бо це буде до безкінечності.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus