USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На Волині привели в порядок дитячий садок

21 Вересня 2013 08:00
Інвестиція держави у модернізацію закладу становить майже півмільйона гривень. За ці гроші у ньому встановлено нові двері та сучасні металопластикові вікна, замінено підлогу, утеплено зовнішні стіни.

Оновлено також систему водопостачання, електропроводку. Зроблено ремонт кроквяної системи та заміну шиферного покриття покрівлі на металочерепицю з утепленням горищного перекриття. Закуплено нове обладнання та меблі, - інформує прес-служба Волинської ОДА.

Заступник голови облдержадміністрації Олександр БашкаленкоОлександр Башкаленко оглянув ошатні кімнати, поспілкувався з вихователями, дітьми та їх батьками. Він відзначив високу якість будівельних робіт та зауважив, що сьогодні дуже важлива подія. «Якщо в селі є школа, дитсадок, церква, то означає, що село розивається та має майбутнє», - наголосив він.

Директор дитсадка Ірина Оніщук подякувала обласній владі за допомогу, за розуміння в їх потребах, за увагу до такого маленького села на Турійщині, як Новий двір. «Діти мають належні умови для виховання, чисті та якісні кімнати для ігор, а ми педагоги – хороші умови праці», - підкреслила вона.

Своєю чергою, директор батьківського комітету Ірина Кіціна висловила вдячність за те, що зберегли приміщення дошкільного закладу, де дітвора проводить гарно час та розвивається.

До слова, дитсадок «Берізка» цьогоріч святкує 30-річчя від дня його заснування. З нагоди подвійного свята малятам подарували систему караоке.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus