USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині призупинили роботу шахти через загрозу життю людей

21 Листопада 2013 12:47
На шахті «Бужанська» керівництво не дотримується правил техніки безпеки і ставить під загрозу здоров’я і життя працівників, - інформує «Під прицілом».
Так, Територіальне управління Держгірпромнагляду у Львівській області здійснило перевірку на шахті. Під час інспектування виявили низку серйозних порушень, які можуть призвести до фатальних наслідків. Зокрема, виявлені порушення можуть спричинити обрушення порід покрівлі та вибух газу метану, що є особливо небезпечним для працівників підприємства. Держгірпромнагляд звернувся до суду з проханням зупинити роботу шахти до повного усунення усіх наявних порушень, аби запобігти травмуванню та смерті робітників.
Зрештою, суд вирішив задовольнити позов і призупинити роботу шахти до повного усунення наявних порушень вимог з охорони праці та промислової безпеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus