USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

На Волині СБУ вилучили майже 14 кілограмів важких наркотиків. ВІДЕО

24 Грудня 2008 15:53
Один із пріоритетних напрямків роботи волинського управління СБУ – боротьба з наркобізнесом. Про це 24 грудня під час прес-конференції розповів начальник управління Віктор Андрейчук, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Андрейчука, у сфері боротьби з наркобізнесом виявлено та ліквідовано вісім каналів контрабандного переміщення через кордон наркотичних речовин та психотропних засобів. Власне, завдяки СБУ вилучено 13,74 кілограма важких наркотиків. Серед них:

понад один кілограм кокаїну
два кілограма амфетаміну
п’ять кілограм метамфетаміну
п’ять кілограм МДМА (екстазі)
Віктор Андрейчук розповів, що вдалося ліквідувати міжнародний канал ввезення до України екстазі. Він додав, що вилучені наркотики щороку знищуються. На доказ цього журналістам показали відео ролик, як ліквідували партію марихуани.
За цими фактами порушено десять карних справ і засуджено десять осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus