USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині усі пришкільні табори планують зробити оздоровчими

29 Жовтня 2013 18:46
Проходити практику у пришкільних таборах студентам волинських вишів запропонували члени постійної комісії облради з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму. Про це йшлося під час засідання профільної комісії сьогодні, 29 жовтня.
Зокрема, депутат облради, член комісії Валентин Кошельник зауважив, що не слід й надалі формалізувати назву «табір»: «Пришкільні табори повинні бути дійсно оздоровчими. Бо сьогодні назва «табір» - це тільки формальність: прийшли, поїли і пішли».
Крім того, члени комісії зробили висновок, що у роботі з учнями варто заручитися підтримкою волонтерів та представників громадських організацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
(((( Показати IP 30 Жовтня 2013 06:40
А яку відповідальність за життя і безпеку учнів будуть нести студенти? Ніякоі, то морока школі навіщо?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus