USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині відкриють 14 нових тваринницьких ферм

14 Листопада 2013 16:16
14 тваринницьких ферм планують ввести в експлуатацію на території області. Про це повідомляє «Урядовий портал».
Як йдеться в повідомленні, господарства інвестують кошти в реконструкцію та будівництво тваринницьких ферм, отож у перспективі введення в експлуатацію 14 таких об’єктів.
В усіх категоріях господарств Волині сьогодні утримується понад 200 тисяч голів великої рогатої худоби, - йдеться у повідомленні. За 9 місяців чисельність волинських родин, де утримується 3 і більше корови, зросла на 686 господарств. За цей період ріст поголів’я у них збільшився на 2254 тварин.

Як Волинські Новини повідомляли сьогодні, у рамках програми підтримки особистих селянських господарств волинянам вручили десять холодильних установок.

Згідно з інформацією, наданою прес-службою волинської ОДА, усі програми підтримки АПК працюватимуть і наступного року. Крім того, за державні гроші планується придбання міні-доїльних залів та холодильного обладнання для тваринницьких ферм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus