USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині влаштували інтелектуальну гру

21 Листопада 2013 14:18
Справжній дух інтелектуальної гри відчули школярі у Турійську. Перший етап інтелектуальної гри «Юніор » відбувся в районному Будинку дитячої творчості, - повідомили у прес-службі Турійської районної ради.

У грі взяло участь 12 команд з різних шкіл Турійщини. Учні відповідали на різноманітні запитання, відгадували назви пісень за мелодіями, називали об’єкти, елементи яких були зображені на екрані. Згідно з підсумками гри перепустки у фінал, що відбудеться у лютому наступного року, отримало чотири команди: «Чемпіон» ( село Новий Двір), «Сонечко» ( село Бобли), «Еврика» ( НВК школа- гімназія) та «Веселі чомучки» (село Дуліби).

Як зазначила директор Будинку дитячої творчості Зоя Литвинюк, подібні змагання проводяться з метою організувати змістовне дозвілля для наших школяриків. Таким чином у дітей з’являється бажання здобувати нові знання та постійно самовдосконалюватись.

Голова райдержадміністрації Олександр Дишлюк нагородив учасників гри пам’ятними дипломами, а також привітав переможців та запевнив, що інтелектуали завжди будуть затребуваними в суспільстві.

Приємною несподіванкою для працівників Будинку дитячої творчості стала ініціатива Олександра Дишлюка взяти шефство над «живим» куточком закладу. Відтепер мешканцям міні-зоопарку завжди буде комфортно, затишно і ситно.

На завершення відбулася нарада з питань розвитку позашкілля в районі, під час якою акцентували увагу на необхідності збереження та удосконалення мережі позашкільних навчальних закладів у сільській місцевості, реалізації заходів щодо виявлення обдарованих дітей та якнайширшого охоплення їх позашкільною освітою, залучення громадських та благодійних організацій до створення умов для розвитку творчих здібностей школярів. Вислухавши усі побажання та пропозиції, Олександр Дишлюк доручив заступнику начальника відділу освіти Леоніду Бадирі скласти детальний перелік необхідного інвентаря та спільними зусиллями якнайшвидше вирішити існуючі проблеми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus